x
Pentru a vă oferi o experiență mai bună, folosim cookies. Accept
  • https://colass.md/storage/image/Yg8nqmpt1LJ63kfM1zEfoXnwpbRzIH5NxmZJ6jrm.jpg

    Descoperă Colass

    Partener de încredere în construcții de calitate

Despre noi

Cuvintele nu sunt destule pentru a defini anii de muncă silnică și efort colosal. Fii curajos să descoperi nu doar o companie de construcții ci și o echipă de oameni dedicați și implicați în tot ceea ce înseamnă „Colass”

Societatea pe Acțiuni COLASS este compania cu o dezvoltare dinamică în domeniul construcțiilor la nivel național, cu o experiență mai mare de 10 ani in domeniu, având o autoritate profesională cu cunoștință și experiență in domeniul industrial și comercial, dar și o echipă puternică ce numără aproximativ 80 de profesioniști.

Din prima zi a activității noastre tindem să devenim lideri în sfera construcțiilor industriale contemporane. Calitățile de lider sunt aplicate la construcția oricărui obiect; tot ele ne ajută să abordăm individual fiecare client în parte și să înfruntăm cu brio orice provocări.

Una dintre valorile primordiale ale companiei este ”calitatea și responsabilitatea” față de partenerii și clienții noștri. Știm cât de important este să puteți beneficia de o ofertă avantajoasă și completă pentru soluționarea tuturor dificultăților comunicate, prin intermediul unui singur partener. Suntem convinși că putem satisface toate cerințele dvs., legate de proiectare, fabricare și montare a construcțiilor de orice tip, complexitate și destinație.

Dumneavoastră veniți cu ideile, iar de restul, avem grijă noi.

Lasă un mesaj
 
Ani de munca
 
tipuri de servicii prestate
 
de proiecte realizate
 
de m2 suprafață de producere
 
de structuri metalice uzinate lunar
 
de angajați antrenați în activitatea zilnică

Proiectele noastre

Sudăm proiecte și materializăm idei!

Recenzii

Pentru noi, părerea ta contează!