x
Pentru a vă oferi o experiență mai bună, folosim cookies. Accept
picture

Despre noi

Cuvintele nu sunt destule pentru a defini anii de muncă silnică și efort colosal. Fii curajos să descoperi nu doar o companie de construcții ci și o echipă de oameni dedicați și implicați în tot ceea ce înseamnă „Colass”

Suntem o companie ce se caracterizează printr-o dezvoltare dinamică și accelerată în domeniul construcțiilor la nivel național. Activăm în domeniul construcțiilor de peste 10 ani, ceea ce ne-a permis să câștigăm încrederea oamenilor. Încă din prima zi de activitate, tindem să devenim lideri în sfera construcțiilor agro-industriale contemporane.

Ne caracterizează responsabilitatea, profesionalismul și experiența, de aceea, la baza activității noastre stă grija pentru satisfacerea tuturor cerințelor clienților noștri. Suntem convinși că putem materializa orice vis al clienților noștri, iar în ceea ce ține de proiectarea, fabricarea și montarea construcțiilor de orice tip, complexitate și destinație, garantăm implicare și operativitate maximă.

Descoperă-ne
medL

Experiență sudată, dovedită în timp

Activăm pe piața construcțiilor industriale de peste 10 ani, timp în care am proiectat, construit și dat în exploatare numeroase obiecte agro-industriale.

user

Abordare individuală a clienților

Fiecare proiect este conceput în baza tuturor aspectelor particulare ale spațiului, amplasării obiectului și destinației acestuia, dar și flexibilitatea bugetului disponibil.

like

Punctualitate în predarea proiectelor

Având la bază o echipă de ingineri profesioniști, gândim și realizăm proiectele cu multă atenție și responsabilitate, pentru a satisface interesele beneficiarilor.

Ai nevoie de ajutorul unui specialist?

Proiectele noastre

Sudăm proiecte și materializăm idei!

Recenzii

Pentru noi, părerea ta contează!