or.Edineț – Lucrări de proiectare a Hale Industriale cu Bloc Administrativ în 2 nivele cu dimensiunile de 18 x 60 m.

s.Șișcani, r-il Nisporeni  – Proiectarea clădirei agroindustriale, cu depozit frigorific cu suprafața de 945 m2.

or.Rezina, r-ul Rezina  – Proiectarea atelierul de întreținerea și reparații utilaje cu suprafața de 360 m2.

or.Drochia, r-ul Drochia – Proiectarea săli de producție cu o locație în interiorul unei centrifuge coloidale.

s.Nisporeni, r-ul. Nisporeni – Elaborarea documentației de proiect a depozitului frigorific pentru păstrarea producției agricole cu dimensiunile de 30 x 20m, cu patru camere de păstrare si cameră de sortare. Volumul total de depozitare 470 t.

s. Singera, mun. Chișinău – Elaborarea documentației de proiect pentru Depozitul de tip P pentru materiale de construcție cu dimensiunile de 70 x 24 x 9m.

s.Zgurița, r-ul Drochia – Proiectarea depozitului frigorific cu sala de procesare a fructelor cu capacitatea de păstrare de cca 300 t.

com. Zimbreni, r-ul. Ialoveni – Proiectarea Depozit industrial frigorific pentru păstrarea legumelor, fructelor și strugurilor de masa, cu suprafața totală 490 m2, 20 x 24,6 m.

s.Cimișeni, r-ul Criuleni – Elaborarea documentației de proiect pentru construcția a fermei avicole pentru creșterea puilor (cca 540 mii păsări), și drumul de acces.

s.Budjac, r-ul. Comrat – Proiectare punctului de recepționare și prelucrare a cerealelor cu posibilitatea de încărcare în depozit, camioane și tren cu productivitatea de cca 100 t/h.

com. Trușeni, r-ul. Ialovei – Lucrări de proiectare a depozitului frigorific pentru producția agricolă cu dimensiunile spațiului de depozitare 28 x 19 x 4,5 m şi încăperea pentru birouri de 6 x 19 m.

s.Feropontievca, mun. Comrat – Elaborarea a documentației de proiect pentru construcția halei industriale pentru păstrarea tehnicii și producției agricole cu dimensiunile de 16 x 36 m și volumul de 576 m2.

mun.Bălți – Elaborarea documentaţiei de proiect a eşafodajului de susţinere pentru galerie transportorului de cereale şi a platformei metalice de susţinere a curăţitorului de cereale.

s.Lunga, r-ul Florești – Prestarea serviciilor de proiectare pentru construcția depozitului pentru producție agricolă, cu dimensiunile de 18×55 m și Ht=6m, înălțimea pereților de beton armat de 2m.

or.Drochia, r-ul Drochia – Proiectarea complexului pentru prelucrarea, păstrarea, recepționare și livrarea în CF a cerealelor, cu capacitatea de 15 000 t .

s.Crocmaz , rul Stefan Vodă – Elaborarea documentației de proiect pentru construcția a halei pentru avion.

or.Drochia, r-ul Drochia – Proiectarea unui decantor cu capacitatea de 400 tone pentru industria zahărului.

 s.Nicoreni, r-ul Drochia – Elaborarea a documentației de proiect pentru construcția depozitului pentru cereale  18×48 m .

s. Ciulucani, r-ul. Telenești – Proiectarea Depozit industrial frigorific pentru păstrarea legumelor și fructelor în regim D+P cu dimensiunile 36,5 x 19 m.

s.Cioburciu, r-ul Ștefan-Vodă – Proiectarea depozitului frigorific pentru păstrarea producției agricole cu dimensiunile de 18,60 x 21,60 m cu Ht = 5,20 m și volumul total de depozitare 500 t.