or.Edinet – Lucrari de proiectare a Hale Industriale cu Bloc Administrativ in 2 nivele.

or Drochia,r-nul Drochia- Proiectarea salii de productie cu o locatie in intereorul unei centrifuge coloidale.

s. Siscani,r-nul Nisporeni – Proiectare cladirei agroindustriale, cu depozit frigorific cu suprafata de  945 m2.

s. Nisporeni, r-nul Nisporeni – Elaborarea documentatiei de proiect a depozitului frigorific pentru pastrarea productiei agricole cu dimensiunele de 30x30m, cu patru camere de pastrare si camera de sortare.

or Rezina,r-nul Rezina- Proiectarea atelierului de intretinerea si reparatii utilaje cu suprafata de 360 m2.

s. Zgurita,r-nul Drochia – Proiectarea depozitului frigorific cu sala de procesare a fructelor cu capacitatea de pastrare a cca 300t.

s. Singera,mun Chisinau – Elaborarea de documentatie pentru Depozitul de tip P pentru materialele de constructie cu dimensiunele de 70 x 24 x 9 m2.

com. Zimbeni,r-nul Ialoveni- Proiectarea depozitului industrial frigorific pentru pastrarea legumelor ,fructelor si strugurilor de masa cu suprafata totala de  490 m2, 20x24x6m.

s.Cimisleni,r-ul Criuleni – Elaborarea de documentatie de proiect pentru constructia a fermei avicole pentru cresterea puiilor (cca 540 mii de pasari) si drumul de acces.

s.Budjac, r-ul Comrat –  Proiectarea punctului de receptionare si prelucrare a cerealelor cu posibilitateade incarcare in depozit camioane si tren cu productivitatea de cca 100t/h.

com.Truseni, r-ul Ialoveni – Lucrari de proiectare a depozitului frigorific pentru protectia agricola cu dimensiunile spatiului de depozitare 28 x 19 x 4,5m si incaperea pentru birouri de 6 x 19m.

s.Feropontievca, mu Comrat –  Elaborarea a documentatieie de proiect pentru constructia halei industriale pentru pastrarea tehnicii si productiei agricole  cu dimensiunele de 16 x 36m si volumul de 576 m2.

mun Balti –  Elaborarea a documentatieie de proiect a esanfodajului de sustinere pentru galeriile transportului de cereale si a platformei metalice de sustinere a curatitorului  de cereale.

s. Lunga, r-ul Floresti  –  Prestare de servicii de proiectare pentru constructia depozitului pentru producerea agricola ,cu dimensiunele de 18×55 , si Ht= 6m.

s. Crocmaz, r-ul Stefan Voda-  Elaborarea a documentatieie de proiect pentru constructia halei pentru avion.

or. Drochia, r-ul Drochia – Proiectarea unui decantor cu capacitatea de 400t pentru industria zaharului.

s. Nicoreni, r-ul Drochia  Elaborarea a documentatieie de proiect pentru constructia depozitului pentru cereale 18 x 48.