Societatea pe Acțiuni COLASS este compania cu o dezvoltare dinamică în domeniul construcțiilor la nivel național, cu o experiență mai mare de 10 ani în domeniu, având o autoritate profesională cu cunoștință și experiență în domeniul industrial și comercial, dar și o echipă puternică ce numără aproximativ 80 de profesioniști.

    Din prima zi a activității noastre tindem să devenim lideri în sfera construcțiilor industriale contemporane. Calitățile de lider sunt aplicate la construcția oricărui obiect; tot ele ne ajută să abordăm individual fiecare client în parte și să înfruntăm cu brio orice provocări.

    Una dintre valorile primordiale ale companiei este ”calitatea și responsabilitatea față de partenerii și clienții noștri”. Știm cât de important este să puteți beneficia de o ofertă avantajoasă și completă pentru soluționarea tuturor dificultăților comunicate, prin intermediul unui singur partener. Suntem convinși că putem satisface toate cerințele Dvs. legate de proiectare, fabricare și montare a construcțiilor de orice tip, complexitate și destinație.

    Proiectarea este o etapă deosebit de importantă în procesul de construcție, deoarece anume ea înlătură apariția ulterioară a unor deficiențe în perioada de exploatare a construcției. Departamentul de proiectare al companiei Colass, este o echipă de ingineri înalt calificați care garantează respectarea tuturor standardelor și normelor de realizare a unor construcții rezistente și durabile în timp.

    Cele mai răspândite și practice tipuri de construcții sunt construcțiile din metal. Construcțiile metalice au o superioritate netă deoarece acestea sunt rezistente la fenomenele seismice și pot fi executate și montate în termen restrâns. Ele reduc considerabil pierderile de materiale, permit realizarea elementelor arhitecturale complicate și nu în ultimul rând, nu necesită investiții financiare exagerate. Ținem pasul tuturor tendințelor noi din domeniul construcțiilor, fie ele cu destinație comercială sau industrială, fie că țin de montare prin sudură sau prin buloane.

     Compania Colass deține o bază proprie de prelucrare și producere, întinsă pe o suprafață de 2 500 m2. Aceasta permite prelucrarea și uzinarea structurilor metalice în volum de peste 150 tone pe lună.

     Portofoliul clienților noștri include fermieri, asociații agricole, comercianți de cereale, etc., cărora oferim integrare a sistemelor de prelucrare și depozitare a cerealelor. Parteneriatul cu producătorii de silozuri renumiți, reprezintă una din condițiile ce garantează competența noastră, condusă de obiectivul realizării unor proiecte de calitate. De-a lungul anilor, Colass a reușit să-și extindă gama produselor și serviciilor prestate, variind de la montajul propriu-zis al silozurilor de cereale, la antreprenoriat general care oferă proiecte la cheie.

     Dumneavoastră veniți cu ideile, iar de restul, avem grijă noi.

COLASS – Partener de încredere în construcții de calitate.