Cu o experiență de peste 25 ani în domeniul construcțiilor, suntem convinși că putem satisface toate cerințele Dvs. legate de proiectare, fabricarea și montare a construcțiilor de orice tip , complexitate şi destinație.

      „Colass” S.A. a fost fondată la 23 iunie 1995. Pe parcursul anilor compania a obținut un șir de mențiuni profesionale de specialitate, de asemenea a atras profesioniști noi și experți în domeniu care au contribuit la extinderea semnificativă a capacității sale de producere și au ajutat compania să devină unul dintre liderii în domeniul confecționării și montării construcțiilor metalice pe piața din Republica Moldova.

       Pentru specialiștii companiei COLASS, construcțiile nu înseamnă doar un șir de piloni de beton aliniați sub un acoperiș, dar ceva mult mai mult. Cunoaștem tot ce trebuie pentru a realiza o construcție ideală, care să fie un succes atât pentru client, cât și pentru noi. Ne plac necunoscutele, dar numai până în momentul în care le învingem și începem sa le implementăm, de aceea le știm pe toate, începând cu proiectarea structurilor de rezistență și terminând cu straturile de protecție impermeabile (termoizolații, hidroizolații, etc.). Ne asemănăm cu o echipă de medici deoarece putem interveni în orice etapă a unei construcții, demonstrând astfel că nu avem frică de provocări.

      Veți constata că este de mare ajutor să puteți beneficia de o ofertă avantajoasă și completă de soluționare a tuturor dificultăților comunicate, prin intermediul unui singur partener. Ne place să ducem lucrurile la bun sfârșit cu minimă necesitate de implicare a utilizatorului. Ideile sunt ale Dumneavoastră, iar de restul, avem grijă noi.

      Construirea unui edificiu și toate elementele referitoare la acest proces nu pot fi încredințate oricui, respectiv necesită cooperarea cu specialiști, ai căror experiență și cunoștințe merită toți laurii.

     Datorită flexibilității, profesionalismului și calității pe care ne bazăm ne permitem să oferim soluții individuale pentru investiția fiecărui client și să atingem perfecțiunea în orice proiect realizat.

S.A.“Colass” –  partenerul de încredere în construcții de calitate!