Cele mai răspândite și practice tipuri de construcții sunt cele efectuate din metal – construcțiile metalice.

 De ce anume Metalul ?

   Pentru că este extrem de rezistent în comparație cu alte materiale (rezistența lui la compresiune fiind egală cu cea la întindere).

   Inginerii noștri cunosc proprietățile fiecărui tip de material în parte, ceea ce ne permite să proiectăm și să executăm diverse tipuri de construcții metalice indiferent de complexitatea lor arhitecturală. Ținem pasul tuturor tendințelor noi din domeniul construcțiilor, fie ele cu destinație civilă sau agro-industrială, fie montare prin sudură sau prin buloane.

   Oferim clienților noștri o gamă extinsă de proiecte de construcții metalice precum: hale metalice și agro/industriale pentru producere, pentru depozitarea tehnicii agricole sau a materialului semincer.

  Deasemenea construcții destinate sectorului agrozootehnic precum silozuri pentru cereale, sere sau ferme pentru creșterea animalelor, dar și construcții hidrotehnice precum turnuri de apă. Oferim proiectarea și construcția la cheie a showroom-urilor, hale logistice sau de depozitare, la fel efectuăm și producerea elementelor de tinichigerie.

  Construcțiile metalice au net superioritate deoarece acestea sunt rezistente la fenomenele seismice și pot fi executate și montate  în termen restrâns. Ele reduc considerabil pierderile de materiale, permit realizarea elementelor arhitecturale complicate și nu în ultimul rând, nu necesită investiții financiare mari.

  COLASS este o echipă tânără și profesionistă, membrii căreia pot schița orce proiect pe hârtie iar apoi  materializa proiectul în realitate datorită cunoștințelor aprofundate în domeniu și competențelor profesionale generatoare de soluții inovatoare. Dispunem de specialiști care proiectează și execută construcții metalice indiferent de dimensiunea și complexitatea acestora, având drept reper principal – siguranța și preferințele clienților.