Проекты Colass

Надежный партнер в качественном строительстве

Каждое новое достижение является новым успехом

I.C.S. „SUMMA” S.R.L. (Arena Chișinău)

În contextul acestei colaborări cu I.C.S. „SUMMA”, direct în hala de producere a S.A. Colass, s-au efectuat lucrări de proiectare, uzinare și montare a tuturor structurilor metalice pentru fațadele arenei.

Totodată, s-au efectuat lucrările de montare a circa 7 000 m2 de Panou Sandwich.

Atelier Mecanic LaFarge (Rezina)

Pentru realizarea uzinei de ciment LAFARGE, s-au efectuat lucrări de antrepriza generală.
Prin urmare, S.A. Colass a pus la dispoziția beneficiarului servicii de:
1) Proiectare;
2) Construcție – s-a construit atelierul mechanic, care a fost dotat cu pod rulant cu capacitatea de ridicare de 10 tone, cu încăperi tehnice și sală de instruire; Totodată, carcasa atelierului a fost realizată din structuri metalice cu dimensiunea de 15x28x10 m, fiind acoperită de panouri sandwich cu grosimea de 100 mm.

Spații Comerciale Modulare în Căușeni

Pentru construcția acestor spații comerciale modulare, s-au efectuat lucrări atât de realizare a structurilor metalice cât și de montare a Panourilor Sandwich. Odată pregătite spațiile comerciale modulare, compania a transportat aceste spații direct la destinația indicată în contract.

„ENOGRUP” S.R.L. (Chișinău)

În cadrul colaborării cu „ENOGRUP” S.R.L. s-a pus la dispoziție serviciul de Antrepriză Generală. De aceea, s-au efectuat lucrări de proiectare, uzinare și montare a tuturor structurilor metalice, cât și montarea tablei profilate. Prin urmare, s-a reușit construcția unui depozit cu dimensiunile 15m x 24m, având suprafața totală de 400 m2 și următoarele caracteristici.

  • - Carcasa clădirii structuri metalice
  • - Pardoseli industriale elicopterizate
  • - Acoperiș și pereți din tablă cutată

Glodeni, s. Cobani

Executarea structurilor metalice pentru construcția unui depozit frigorific cu capacitatea de 480 tone, care are ca destinație depozitarea produselor agricole. Toate lucrările de fabricare a structurilor metalice s-au efectuat în hala de producere a S.A. Colass, și ulterior transportate la destinatar.

Stația de Epurare a Apei Uzate (Chișinău)

O altă realizare a companiei S.A. Colass este proiectarea și construcția „Stației de Tratare a Substanțelor Chimice” compusă din II hale cu dimensiunile 19 x 32 m și 15 x 36 m.
S-a efectuat fabricarea carcasei metalice, sablarea structurilor fabricate și montarea acestora prin buloane. Protecția anticorozivă a carcaselor metalice s-a executat prin procesul de zincare la rece.
Zincarea la rece este o metodă simplă de protejare catodică a metalelor (aplicată cu pistol special). Raportul calitate în timp/preț este foarte bun comparativ cu zincarea la cald, protecția metalului durează aprox 30 ani.

Kaufland Bălți

Confecționarea, zincarea și montarea tuturor structurilor metalice din cadrul centrului comercial „Kaufland” din municipiul Bălți.

S.A. „Elevator Kelley Grains” (Căușeni)

În cadrul acestui proiect, s-a efectuat modernizarea sistemului de aspirare. Pentru modernizarea sistemului de aspirație la Complexul pentru Prelucrarea și Păstrarea cerealelor, s-au efectuat lucrări de înlocuire a cicloanelor, ventilatoarelor și canalelor de aspirație. Cicloanele și ventilatoarele au fost produse în Ucraina de Compania „Zernovaya Stolitza” iar canalele de ventilare din tablă zincată, au fost produse în secția de producere SA COLASS, conform documentației de proiect.

„Fruktlider-GM” S.R.L. (s.Ruseni, r-ul Edineț)

Pentru depozitul frigorific cu capacitatea de 200 t, din cadrul „Fruktlider-GM”, s-au efectuat lucrări de executare și montare a elementelor metalice. Totodată, s-au montat Panourile Sandwich, de cea mai înaltă calitate. De asemenea S.A. Colass a asigurat transportarea tuturor structurilor metalice cât și a panourilor sandwich.

„NISVINEX” S.R.L. (s. Șișcani, r-ul Nisporeni)

Pentru realizarea acestui depozit frigorific pentru producția agricolă cu capacitatea de 480 t, s-au întreprins lucrări de antrepriză generală, astfel că s-au efectuat lucrări de proiectare și construcție. Totodată au fost executate fundațiile depozitului frigorific, au fost fabricate și montate constucțiile metalice și nu în ultimul rând, s-au montat Panourile Sandwich.

„NISVINEX” S.R.L. (s. Șișcani, r-ul Nisporeni.)

Pentru realizarea acestui depozit frigorific cu capacitatea de 1 000 m2, s-au întreprins lucrări de antrepriză generală, astfel că s-au efectuat lucrări de proiectare și construcție. Totodată au fost executate fundațiile depozitului frigorific, au fost fabricate și montate constucțiile metalice și nu în ultimul rând, s-au montat Panourile Sandwich.

Parcul Industrial EDINEȚ

Pentru realizarea acestui parc, S.A. Colass a pus la dispoziția benefiarului serviciile de Antrepriză Generală, în cadrul căreia s-au efectuat lucrări de proiectare și construcție a halei industriale cu suprafața de producere de 1 000 m2 și bloc administrativ cu suprafața de 400 m2.

Prin urmare, s-au executat lucrările de construcție a fundațiilor, realizarea structurilor metalice și montarea panourilor Sandwich; trasarea rețelelor electrice și gaze naturale; realizarea conexiunii clădirii la apă și canalizare. Totodată, s-a efectuat carcasa halei industriale din structuri metalice cu dimensiunea de 18x55x6 m, fiind acoperită de panouri sandwich cu grosimea de 100 mm.

„RAUTEL” S.A (R-ul Fălești, s. Răuțel)

Fabrica de prelucrare a semințelor „RAUTEL” S.A. își propune înființarea unei noi linii în vederea măririi capacității de producție. Proiectul propus este reprezentat prin reconstrucția unei clădiri industriale mai vechi aflată pe teritoriul fabricii, având dimensiunile în plan 12m x 66m și suprafața utilă de 785 mp. Structura edificiului reprezintă o carcasă din elemente prefabricate din beton armat cu împrejurimi exterioare și acoperiș din foi ondulate de ardezie. Clădirea va obține o nouă imagine prin consolidarea structurii portante, montarea Panourilor Sandwich pentru pereți și acoperiș, schimbarea tuturor elementelor de tâmplărie, s.a. Totodată, va fi construită o anexă sub forma unei copertine adotate clădirii cu dimensiunile în plan 4,5m x 66m și suprafața de 290 mp. Noile capacități de producere vor permite majorarea volumului de vânzări a producției finite.

Stația de Epurare a Apelor Uzate (Chișinău)

Uzinarea carcaselor metalice de orice tip și complexitate, inclusiv montarea acestora.
Element important pentru construcția unei Pasarele de inspecție, cu lungimea totală 27 m.

Turnuri de apă de diverse capacități și volume

Compania de Construcții Industriale Colass se specializează pe proiectarea și construcția diferitor tipuri de construcții. Pe lângă depozite frigorifice, hale industriale, structuri metalice, complexe agro-industriale, S.A. Colass se specializează și pe construcția turnurilor de apă.

Construcția depozitului frigorific de 300 tone
s. Cobani, r-ul Glodeni
Structuri metalice

Pentru depozitul frigorific cu capacitatea de 300 t, din s. Cobani r-ul Glodeni, s-au efectuat lucrări de executare și montare a structurilor metalice. Totodată, s-au efectuat lucrările de pregătire a terenului pentru fundație și realizarea fundației propriu-zise.

Construcția carcaselor metalice pentru „Metal Turbo Energie”
Or. București
Structuri metalice

Pentru acest obiect, specialiștii S.A. Colass a realizat uzinarea carcaselor metalice care au constituit un element important pentru construcția unei pasarele de inspecție, cu lungimea totală 27 m. Totodată, pe lângă construcția și uzinarea acestor carcase metalice, specialiștii companiei au realizat transportarea și montarea acestora.

Construcția anexei pentru centrul comercial Sun City, „Leutis” S.R.L
or. Chișinău

Pentru anexa centrului comercial Sun City, specialiștii S.A. Colass au confecționat structurile metalice și totodată, le-au montat pe acoperișul anexei gata-construite.

Constructie agricola, agroindustriala (Frigider-Depozit) tip P+E, Etapa I-II

Hala de producere cu bloc administrativ, regim P+E,situata in mun.Chisinau, or.Durlesti, sec.Buiucani

Reconstructia cladirii lit.33 (cu extindere) situata in r-nul Falesti

Obiectiv comercial, regim D+P, situat in r-nul Criuleni, com.Pascani, sat.Porumbeni

Proiectarea depozitului frigorific cu suprafață de 1 836 m² cu sala de sortare or. Donduseni

Parcul Industrial EDINEȚ
Or.Edineț

Pentru realizarea acestui parc, S.A. Colass a pus la dispoziția benefiarului serviciile de Antrepriză Generală, în cadrul căreia s-au efectuat lucrări de proiectare și construcție a halei industriale cu suprafața de producere de 1 000 m2 și bloc administrativ cu suprafața de 400 m2.
Prin urmare, s-au executat lucrările de construcție a fundațiilor, realizarea structurilor metalice și montarea panourilor Sandwich; trasarea rețelelor electrice și gaze naturale; realizarea conexiunii clădirii la apă și canalizare. Totodată, s-a efectuat carcasa halei industriale din structuri metalice cu dimensiunea de 18x55x6 m, fiind acoperită de panouri sandwich cu grosimea de 100 mm.

Hala de producere cu bloc administrativ, regim P+E
mun. Chișinău, or. Durlești

Pentru acest obiect, se planifică construcția unei hale de producere cu bloc administrative. Cu alte cuvinte, destinația acestei construcții va fi înființarea unui combinat de panificație. S.A. Colass va construi „La Cheie” acest combinate, care va avea o suprafață totală de 2 000 m2 și care va avea ca structură mai multe spații pentru producere, depozitare și ambalare a produsului brut, cât și încăperi sanitare pentru personal.
Pentru respectivul obiect, s-au dat START lucrărilor de terasamente și pregătire a groapei de fundație.

Constructia extinderei la hala nr. 9., SRL Floreni-Com Sector Mereni Hală Industrială

Pentru hala industrială care a fost construită pentru „Floreni-Com” S.R.L., specialiștii S.A. Colass au pus la dispoziție serviciul de antrepriză general. Totodată, au fost construite structurile metalice, au fost effectuate lucrările de terasamente și lucrările de amenajare a construcției pentru a fi data în exploatare.

Depozit frigorific, SRL "PRONIC AGRO"
s. Cioburciu, r. Ștefan-Vodă
Depozit frigorific

Pentru construcția depozitului frigorific cu 4 camere frigorifice și capacitatea de 400 tone, specialiștii S.A. Colass au construit structurile metalice. Totodată, toate structurile metalice au fost transportate la destinație și montate conform tuturor normelor de rigoare.

Depozit frigorific de 1 000 de tone, „Dipp-Fruct” S.R.L
s. Natalievca, r. Fălești
Depozit frigorific

Pentru depozitul frigorific cu capacitatea de 1 000 de tone, S.A. Colass a construit structurile metalice, a efectuat lucrările de terasamente și a efectuat lucrările de montare a carcasei metalice a depozitului frigorific.

Nisporeni Șișcani

Depozit de 680m2 pentru producția agricolă
s. Codru, r-ul Telenești
Antrepriză generală

Pentru acest depozit frigorific din r-ul Telenești, specialiștii S.A. Colass au pus la dispoziția clientului serviciul de „Antrepriză Generală”, în cadrul căreia s-au efectuat lucrări de fundație, montare a structurilor metalice, montare a panourilor sandwich și pregătirea construcției pentru darea în exploatare.

Construcția depozitului frigorific s. Crocmaz, r-ul Ștefan-Vodă
Depozit frigorific

Pentru depozitul frigorific cu capacitatea de 300 t, din satul Crocmaz, r-ul Ștefan-Vodă, s-au efectuat lucrări de executare și montare a structurilor metalice. De asemenea S.A. Colass a asigurat transportarea tuturor structurilor metalice, pentru a ușura munca clientului.

Construcția complexului agricol pentru păstrarea cerealelor
s. Floreni, r-ul Anenii Noi

Pentru complexul agricol din satul Floreni, r-ul Anenii Noi, specialiștii S.A. Colass au construit un edificiu care are un rol important pentru agricultură și antreprenori. Acest complex, a fost înzestrat cu punct de primire, curățare și descărcare a cerealelor.

Construcția complexului agricol cu capacitatea de 15 000 tone or. Cantemir

Dat fiind faptul că cerealele trebuie stocate în spații care asigură o siguranță maximă, specialiștii S.A. Colass au construit un complex agricol cu capacitatea de 15 000 de tone. Complexul dat este înzestrat cu punct de primire, curățare, uscare și descărcare a cerealelor. La construcția acestui obiect, s-a pus la dispoziție serviciul „antreprizei generale”.

Construcția elevatorului în 2 etape cu capacitatea de 4 000 tone
or. Cupcini, r-ul Edineț

Pentru construcția acestui elevator cu capacitatea totală de păstrare a cerealelor de 4 000 tone, S.A. Colass a fabricat și montat structurile metalice, tabla profilată, tehnologia de primire, curățare și păstrare a cerealelor.

Complex agro-industrial pentru păstrarea cerealelor
s. Dezghinghea, r. Comrat

Pentru această construcție, specialiștii S.A. Colass au efectuat documentația de proiect și construcția punctului tehnologic pentru recepționarea, curățarea și transportarea cerealelor în depozit și spre încărcarea în tren.

Proiectarea și construcția complexului agricol cu capacitatea 7 500 tone
Or. Drochia

Pentru complexul dat, specialiștii S.A. Colass au realizat proiectarea și construcția complexului agro-industrial cu capacitatea totală de stocare de 7 500 tone. Respectivul complex, este dotat cu punct de primire, curățare, uscare a cerealelor. Totodată, tehnologia acestui complex este capabilă de a încărca cerealele în tren pentru a fi transportate spre destinatar.

Fabricarea și montarea structurilor metalice
or. Giurgiulești

Pentru construcția dată, specialiștii S.A. Colass au efectuat fabricarea și montarea structurilor metalice pentru echipamentul tehnologic de transportare a cerealelor a complexului pentru păstrarea cerealelor. Capacitatea totatlă a complexului agricol este de peste 10 000 de tone, ceea ce constituie un avantaj considerabil pentru dezvoltarea agriculturii.

Proiectarea și construcția complexului pentru prelucrarea cerealelor
s. Iargara, or. Leova

Pentru această construcție, specialiștii S.A. Colass au efectuat documentația de proiect și construcția punctului tehnologic pentru recepționarea, curățarea și transportarea cerealelor în depozit și spre încărcarea în tren.

Complex pentru depozitarea și păstrarea cerealelor, S.R.L. "Medelean-Agro"
or. Comrat
Complexe agro-industriale

Pentru construcția complexului respectiv, S.A. Colass a efectuat lucrări de construcție a complexului de silozuri care au fost dotate cu punct de primire, de descărcare, de curățare, de uscare și păstrare a cerealelor. Capacitatea totală a complexului dat este de 10 000 cuburi.

Construcția complexului agricol pentru păstrarea cerealelor
or. Orhei

Pentru complexul agricol din or. Orhei, specialiștii S.A. Colass au construit un edificiu care are un rol important pentru agricultură și antreprenori. Acest complex, a fost înzestrat cu punct de primire, curățare și descărcare a cerealelor.

Construcția silozurilor cu capacitatea de depozitare de 6 000m3, „Regional Meat” S.R.L.
r-ul Rezina

Pentru complexul dat, specialiștii S.A. Colass au realizat proiectarea și construcția complexului agro-industrial cu capacitatea totală de stocare de 6 000m3. Respectivul complex, este dotat cu punct de primire, curățare, uscare a cerealelor.

Modernizarea punctului de recepționarea și prelucrarea cerealelor, S.R.L. „Valea Viilor”
or. Cimișlia

Pentru această construcție, s-au aefectuat lucrări de modernizare a punctului de recepționare și prelucrare a cerealelor. Dat fiind faptul că complexul agricol de 7 200 de tone era învechit, specialiștii S.A. Colass au realizat modernizarea sistemului de recepționare și prelucrare a cerealelor.

Centru de deservire auto, Sucner
or. Durlești
Antrepriză generală

În cadrul acestui obiect, s-a efectuat construcția obiectivului comercial și prestări servicii cu regim de înălțime D+P+1E conform planului cadastral ce se află în limitele terenului privat. Prin urmare, s-a efectuat antrepriza general pentru centrul de deservire auto, care include spălătorie, vulcanizare, boxe pentru reparația autoturismelor și un bloc administrativ cu 2 etaje. Pentru construcția dată s-au montat Panouri Sandwich de 100mm care au rezistență la foc. Rezistența propriu-zisă a clădirii o constă structura clădirii efectuată din beton armat iar acoperișul realizat din structuri metalice.

Hală industrială pentru păstrarea cerealelor și pesticidelor, S.R.L. „Medelean-Agro”
or. Comrat
Antrepriză generală

Pentru hala industrială cu capacitatea de 570 m2, specialiștii au pus la dispoziția beneficiarului serviciile de proiectare, fabricare a structurilor metalice și montare a tăblii profilate. Totodată, serviciul de antrepriză generală a reprezentat un beneficiu pentru client fiindcă toate lucrările de construcție au fost efectuate de un singur prestator.

Depozit frigorific de 2 000 de tone, SC "Nisvinex Grup" SRL
com. Șișcani, r. Nisporeni
Antrepriză generală

La etapa actuală, pentru acest depozit frigorific s-au efectuat lucrările de fundație. Pentru viitorul apropiat, specialiștii S.A. Colass vor construi structurile metalice, vor monta atât structurile metalice cât și panourile sandwich. În consecință, serviciul „antrepriză generală” va permite clientului să beneficieze de o construcție „La Cheie”.

Оценки

Ваше мнение важно для нас!

Хотите узнать больше о нас?